Szavazás
Újpesten ősszel sem áll meg az élet. Melyik közelgő programon szeretnél részt venni?
A Káposztásmegyeri Sport-és Egészségnap, Futó és Kerékpáros Fesztiválon szeptember 23-án
A Szüreti Mulatságon szeptember 23-án
Az Őszi Sportparti szeptember 30-án
Ha lehet, mindegyiken
Még nem döntöttem el

Ajánlott videóRendőrségi percek (2017.09.15.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Helytörténeti Értesítő


Újpesti Helytörténeti Értesítő

Az összes Helytörténei Értesítő...

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9081063 alkalommal 6116160 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Kicsik és nagyok is gyűjtenek

Újpesti Cseriti


Minden újpesti gyűjtőponton szép számmal gyűlnek a kupakok. Az Újpesti Cseriti kupakgyűjtő akciójához bölcsődék, óvódák és iskolák is csatlakoztak.Címkék:
Cseriti
Március 3-án a Dalos Oviból szállítottak el tizenkét zsáknyi műanyag kupakot, amit a gyerekek, a szülők és az ovi dolgozói együtt gyűjtöttek össze. Az akció természetesen 2017-ben is egész évben zajlik, így az összefogással újabb családnak segíthetünk. A kupakokat Újpest területén több mint harminc helyen leadhatják, a kupakgyűjtő pontok listáját megtalálják az ujpest.hu oldalon.

A kupakok mellett Újpest Önkormányzatának jótékonysági csoportja köszönettel fogad banki átutalással eljuttatott (számlaszám: 12010422–00208592–04500005) pénzadományokat, amelyből a rászoruló gyermekek szabadidős és kulturális programjait finanszírozhatja.

Az Újpest Bulldogs amerikaifutball-csapat állandó és lelkes támogatója az Újpesti Cseritinek. Ebben az évben egy kezdőrúgás licitre bocsátásával szeretnének segíteni a rászoruló gyerekeknek. Az újpesti bulldogok április elsején a Budapest Titansszel játsszák szezonnyitó meccsüket. A mérkőzés kezdőrúgását licitre bocsátják, a befolyt összeg pedig az Újpesti Cseriti számlájára kerül majd.
A felhívás szövegét és részleteit az ujpestbulldogs.hu oldalon találják
Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó BabákKapcsolatok