Ajánlott videóÚjpesti sport -1- (2018.03.16.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9822209 alkalommal 6654487 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Hamarosan újra Tarzan™ Park!


Már mindenki várja a tavaszt. Kilépünk reggel az utcára, és lehet, hogy még szürke minden, de már érezzük, hogy mindjárt minden más lesz, kisüt a nap, elég lesz egy bőrkabát, végre előkerül a napszemüveg, és egyre több szabadtéri programot csinálhatunk. Márciusban kinyit a gyerekek imádott Tarzan™ Parkja is.Címkék:
TarzanTM Park
Nem kérdés, hogy a parkban mindenki jól érzi magát. Még a gyermeklelkű felnőttek is ki tudnak kapcsolódni. Pár perc után már a játékok súlyhatárát vizslatják. Mit lehetne kipróbálni?

A játékokat úgy alakították ki, hogy azok mindamellett, hogy elősegítik az idegrendszer fejlődését, a gyermekeknek barátságos környezetben, a korosztályuknak megfelelően biztosítanak mozgáslehetőséget. Az élmények mellett nem lehet figyelmen kívül hagyni a parkban található játékok fejlesztő, jótékony hatásait. A mászás, a csúszás, a kapaszkodás, a lengés, a hintázás, az ugrálás kiváló lehetőséget teremtenek, hogy a játék mellett a sikeres mozgás is örömet okozzon a gyermeknek.

– A mozgás a fejlődés motorja, alapja – hangsúlyozza Tóth Anett gyógy- és fejlesztőpedagógus, aki óvónőknek tart szakmai sétákat a parkban. – A téri tájékozódást és az idegrendszer érését mozgással lehet a leghatékonyabban fejleszteni. A mozgás pedig az érzékletek összerendezésén alapszik. Az úgynevezett nagymozgással párhuzamosan fejlődik a finommozgás, ami elengedhetetlen a tanuláshoz, az olvasáshoz és az íráshoz is. Ezeket a mozgásokat pedig az óvodában, játékosan kell megalapozni.

A kedvezményes belépőkkel nem csupán a gyerekekre gondoltak. ÚjpestKártyával 25 százalékos kedvezményt kapunk a jegyek árából, szerdánként pedig egy megváltott gyerekbelépő mellé egy felnőtt kísérő jegye ingyenes, mely akció június, július és augusztus hónapokban hétfőnként is igénybe vehető.

Budapest Márka-díjas
Tarzan™ Park 2013 júniusában nyitotta meg kapuit, alig fél év alatt pedig el is nyerte a Budapest Márka-díjat. A díjat a fővároshoz köthető kiemelkedő termék, valamint szolgáltatás, kimagasló fővárosi kulturális-művészeti eredmény (például zenekarok, énekkarok, színházak, múzeumok), továbbá a kimagasló fővárosi közszolgáltatások (egyebek mellett iskolák) elismerésére alapította a Fővárosi Önkormányzat Szentes Tamás főpolgármester-helyettes javaslatára, 2013-ban.

DV.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye