Ajánlott videóKörkép extra (2018.03.16.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9822212 alkalommal 6654489 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Érkezik az Exit Cirkusz


Március elején ismét Újpestre látogat az Exit Cirkusz. A társulat már február végén felállítja a sátrat a Külső Szilágyi út és a Bőröndös utca közötti parkban.Cirkusz és Varázslat címmel új műsorral érkezik Újpestre az Exit Cirkusz. A porondon több mint hatvan állat vonul majd fel, köztük egzotikus hüllők, mississippi alligátor, tigrispitonok, óriáskígyók, sivatagi varánusz, zöld leguán, óriás sarkantyús teknős, holland törpekecskék, idomított kacsák és libák, perui lámák, pónilovak, Paco, az intelligens szamár és Jázmin, a púpos teve.

Bengáli, burmai és álarcos szibériai cicákkal macskarevü is szerepel a műsoron, valamint látványos kutyashow idomított csivavákkal, border collie-kkal és kopasz kutyával. A Quick Change gyors és varázslatos ruhacserét ígér, a nevettetésről Johnny gondoskodik, a kupolában pedig légtornászok kápráztatják el a publikumot. A gyerekek találkozhatnak Spongyabobbal és Minyonnal, a közkedvelt mesefigurákkal is.

A társulat fűtött nézőtérrel várja a közönséget a Külső Szilágyi út és a Bőröndös utca által határolt parkban. Már február 22-én és 23-án megkezdik a kitelepülést, érkeznek a kocsik és az állatok. Az előadásokat március 1-jétől 5-ig tartják, szerdán, csütörtökön és pénteken 18 órakor, szombaton 15 és 18 órakor, vasárnap pedig 11 és 15 órakor.

A belépő gyerekeknek 2500 forintba, felnőtteknek 3000 forintba kerül, és lehet VIP-jegyet is váltani 3500 forintért. A premier napjára szóló jegy 1500 forintos áron kapható, a további hétköznapokra családi akció érvényes, ennek keretében két jegy áráért hármat adnak. Az előadás szórólapjának felmutatásával pedig 500 forintos kedvezményt biztosítanak.

A legfontosabb tudnivalók megtalálhatók az Exit Cirkusz honlapján, a www.exitcirkusz.hu címen, továbbá a társulat hivatalos Facebook-oldalán, amelynek kedvelői négyfős családi belépőt is nyerhetnek. Érdeklődni az exitrichter@citromail.hu elektronikus levélcímen és a 06-30/693-4632 telefonszámon lehet.

Magyarország leghíresebb cirkuszi dinasztiái közé tartozik a Richter és a Picard család. Ők alapították az Exit Cirkuszt, amely évről évre ellátogat Újpestre. A társulat tagjai a világ számos országában léptek fel, és díjakat hoztak el nemzetközi cirkuszfesztiválokon is.

Nyereményjáték a Facebookon
Érdemes figyelni az Újpest-Káposztásmegyer Facebook-oldalt, ahol hamarosan játék indul. Ezen jegyeket lehet majd nyerni az Exit Cirkusz előadásaira.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye