Ajánlott videóKörkép -2- (2018.03.16.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9823778 alkalommal 6655495 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Számít a betegek véleményére az Újpesti Szakrendelő


Az Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet minden évben betegelégedettségi kérdőívvel fordul a város lakosságához. Legutóbb tavaly ősszel végeztek felmérést. Ennek eredményeként közel 1500 kitöltött kérdőívet kaptak vissza.Címkék:
SZTK
A felmérésben a felnőtt- és gyermek járóbeteg-szakrendelő, a gyermek- és felnőtt fogászat, a mentálhigiénés gondozó és a területi védőnői tanácsadók működésével kapcsolatban kérték ki a véleményeket.

A válaszokban nagyon sok elismerést kaptak a fejlesztésekre, korszerűsítésekre vonatkozóan. A kérdőív kitöltésével lehetőség nyílt további javaslatok megfogalmazására, amelyek három fő területet érintettek.

A legtöbben a klimatizálás problémáját említették. A szükséges bővítésnek a jelenlegi rendszer műszaki tartalma határt szab, de az idei év végén mód nyílik felülvizsgálni az esetleges kapacitásnövelés lehetőségét az intézményben.

A másik problémás területként az esetenkénti hosszú várakozási időt jelölték meg a válaszadók. A külsős orvosok magas száma miatt bizonyos szakterületeken csak egy hónapra tudják a szakrendelőben előre meghatározni és felelősen elkészíteni az előjegyzési naptárat. Folyamatos törekvés ugyanakkor a szakorvosok számának bővítése, miközben az általános orvoshelyzet az intézmény működésére is hatással van.

Többen is említést tettek a gyermekgyógytorna kissé nehézkes megközelítéséről. Ezért a szakrendelőben azt javasolják, hogy a látogatók bátran használják a főbejárat és feljáró melletti felvonót. A felvonó használatában a portaszolgálat munkatársai is segítenek, akiknek egy csengőgomb megnyomásával lehet jelezni.

A szakrendelő munkatársai bíznak benne, hogy a jövőben is segítőik között üdvözölhetik az újpesti polgárokat. Azt várják a válaszadóktól, hogy a legközelebb esedékes betegelégedettségi kérdőíves felmérésben is vegyenek részt. A kérdőívet online felületen is ki lehet tölteni, a www.ujpestiszakrendelo.hu oldalon.

Az SZTK dolgozói minden választ és véleményt fontosnak tartanak, mert ezek nagyban hozzájárulnak a munkájuk még eredményesebb elvégzéséhez.

2017. január 1-jétől előjegyzéses rendszerben működik a felnőtt bőrgyógyászati szakrendelés az Újpesti Szakorvosi Rendelőintézetben. Csak az időponttal rendelkező kerületi lakosokat tudják fogadni a szakorvosok. Időpontot személyesen lehet kérni a recepción vagy a 06-1-696-0009 telefonszámon. A jelentkezők minden esetben készítsék elő a TAJ-kártyájukat és a lakcímkártyájukat, mert ezekre a dokumentumokra szükség van a telefonos egyeztetés során is.

Az Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet tavaly vette át a Károlyi Sándor Kórháztól az újpesti lakosok kardiológiai, gasztroenterológiai és mammográfiai ellátását. A kardiológia és a gasztroenterológia az első emeleten kapott helyet. Az előbbihez három rendelőt alakítottak ki (EKG-asszisztensi, terheléses EKG és ultrahang), az utóbbihoz pedig két korszerű, kiemelt gyógyászati egység épült alsó és felső endoszkópos vizsgálatokra. A rendelésekhez új diagnosztikai berendezéseket is beszereztek. A mammográfia a szakrendelő röntgenosztályára került. Közben folytatódtak a fejlesztések a többi szakrendelésen is: kisebb felújításon esett át a harmadik emeleti elektroterápiai rendelő és korszerűsítették az ötödik emeleti szemészetet.

Kevesen tudják, hogy február 14. nem csak a szerelem ünnepe, hanem az epilepsziával élők világnapja is. Szent Valentin ugyanis nem csak a szerelmesek, hanem az epilepsziások védőszentje is. Ezen a napon 14 órától a Magyar Epilepsziával Élők Alapítvány és a Nem Adom Fel Alapítvány a Nem Adom Fel Cafe & Barba hívja mindazokat, akiket ez a téma érint, érdekel. A rendezők mindenkit szeretettel várnak.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye