Ajánlott videóÚjpesti sport -2- (2018.03.09.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9806759 alkalommal 6644352 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Lőtér a központban

Találkozzunk minden nap!


Sorozatunkban olyan vállalkozásokat mutatunk be, amelyek csatlakoztak az ÚjpestKártya programhoz. Folyamatos kedvezményekkel várják a kártyatulajdonosokat, tovább öregbítve az újpesti közösségépítés jó hírét.A „vöröstéglás” épület pincéje több izgalmat és kihívást rejt, mint gondolnánk. Az Airsoft Lőtéren amatőrök és profik együtt hódolhatnak a fegyverek és a lövészet iránti szenvedélyüknek.

– A lőtér kialakításánál a legfőbb célunk volt, hogy közelebb hozzuk az érdeklődőket a fegyverek és a sportlövészet világához, illetve, hogy gyakorlási lehetőséget biztosítsunk azoknak, akiket már magával ragadott ez a sport – mondja Vass Imre, a lőtér vezetője. – Az akciónk szerencsére sikeresnek bizonyul. Egyre több állandó sporttársunk van, és az új érdeklődők száma is gyarapszik. Kortól és nemtől függetlenül mindenkit szeretettel várunk. Meglepően gyorsan növekszik a női tagok száma is – teszi hozzá a vezető. Számos újpesti vállalkozáshoz és szolgáltatáshoz hasonlóan az Airsoft is csatlakozott az ÚjpestKártya programhoz.

– Természetesen nagyon szívesen csatlakoztunk a programhoz – mondja Vass Imre. – Az egyesület vezetőjeként és magánemberként is azt gondolom, hogy minden ilyen kezdeményezésnek erős közösségkovácsoló ereje van, és nem mellesleg minden félnek előnyös együttműködés.

D.V.

Airsoft Lőtér
Cím: 1042 Budapest, Árpád út 56. pince
Nyitva: Sze-V: 16-19
Telefon: 06 30/4031483
Web: rapidshooting.hu

Kedvezmény: 10% kedvezmény a rendezvényekre, eseményekre /oktatás (csoportos-egyéni), edzés, versenyre felkészítés, táborozás.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye