Ajánlott videóKörkép -1- (2018.03.02.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9804403 alkalommal 6642866 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Éjszakás kaland a könyvtárban


Hatodik alkalommal, január 21-én szombaton rendezik meg az újpesti Szabó Ervin Könyvtárban az „Éjszaka a könyvtárban” eseményt. Ezúttal is a megszokott programokkal készülnek a szervezők: neves előadók, ingyenes beiratkozási lehetőség, teljes nyitvatartás hajnalig.Délután 5 órától a Ziránó Színház a kicsiket bábjátékkal szórakoztatja, este 9 órakor pedig Gyulay Erika festőművész kiállítása nyílik meg az érdeklődők előtt. Este 10 órától Budapest éjszakai életének közkedvelt, bár ritkán fellépő formációja, „Jordán Adél és a Puszi” funk/rock/latin/reggae zenéje fogja táncra csábítani a könyvtár vendégeit. (18 órától 20 óráig a könyvtár zárva tart.)

Este 8 órától reggel 6-ig lesz lehetőség negyedéves ingyenes tagság váltására. Hajnalig a könyvtár „teljes üzemben” várja a látogatókat: olvasótermek, folyóirat-olvasó, könyv-, hangoskönyv-, CD- és DVD kölcsönzés, ingyenes internethasználat; a játékos kedvűek használatba vehetik a könyvtárban található társasjátékokat is. A fázósan érkező vendégeiket forró teával, kávéval várják a könyvtár munkatársai egész éjszaka.

A rendezvény megvalósulását Újpest Önkormányzata támogatta.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye