Ajánlott videóKörkép -5- (2018.03.02.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9804411 alkalommal 6642873 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Kéményseprés ütemezve


Közzétette regisztrált ügyfelei számára a kéményseprések várható időpontját a Fővárosi Kéményseprőipari Kft. (FŐKÉTÜSZ). A regisztráció ingyenes, és nem váltja ki az épületekre kifüggesztett tájékoztatókat, amelyeken továbbra is a munkavégzés előtti napokban értesítik a lakosságot.Címkék:
Közlemény
Az ellenőrzés időpontjáról nemcsak az előírt hirdetményeken keresztül tájékoztatjuk ügyfeleinket, hanem Társaságunk honlapján, a kemenysepro.hu oldalon a regisztrált ügyfelek akár e-mailben és SMS-ben is értesülhetnek az ellenőrzés pontos időpontjáról.

Az ingyenes szolgáltatás keretében azok, akik igényelték az elektronikus értesítést, 7 nappal az ellenőrzés előtt emlékeztető e-mailt kapnak, míg 3 nappal az ellenőrzés SMS emlékeztető küldünk számukra az ellenőrzés időpontjával és az ellenőrzéssel érintett cím adataival. A Fővárosi Kéményseprőipari Kft. határozott célja rendezett viszonyt ápolni mind az állampolgárokkal, mind pedig a hatóságokkal, illetve közös fellépéssel elérni a feltárt szabálytalanságok mielőbbi helyrehozását. A Társaság nyitott minden olyan együttműködésre, amely ezeket a célokat szolgálja. A fentiek tükrében amennyiben az Önök, illetve a lakosság részéről igény van rá, a Fővárosi Kéményseprőipari Kft. lakossági fórum és sajtóanyagok segítségével növeli a tájékoztatás hatékonyságát.

A Társaságunk honlapján minden szükséges és fontos információ megtalálható a közszolgáltatással kapcsolatban, annak érdekében, hogy a kerületi lakók is széles körű tájékoztatást kaphassanak egy-egy kéményseprő-ipari kérdésben. 

FŐKÉTÜSZKiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye