Ajánlott videóKulturkáló (2018.03.02.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9804387 alkalommal 6642856 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Várják a bérlők jelentkezését az új piacra


Meghirdették a leendő bérlők jelentkezését a jövő szeptemberben nyíló új újpesti piac árusító helyeire. A bérleti feltételeket a jelentkezők függvényében határozzák majd meg.Címkék:
Piac
Az újpesti piac építése 2015 novemberében kezdődött, a beruházás 5 milliárd forintból valósul meg, finanszírozója Újpest Önkormányzata.

A hatszintes létesítmény a tervek szerint vegyes komplexum lesz. A vásárcsarnok és piac felett egy kulturális központot alakítanak ki, amely a kerület közösségi tereként is működik majd, legalsó szintjén egy mélygarázs is épül.

Az épülő Újpesti Piac és Vásárcsarnok várhatóan 2017 őszén nyitja meg kapuit. A most meghirdetett jelentkezés célja a megfelelő termék- és üzletstruktúra végleges kialakításának előkészítése.

A jelentkezéseket folyamatosan várják: http://vasarcsarnok.ujpest.hu/

Az épületegyüttes kialakításánál fontos szempont volt a környezetvédelem és az energiatakarékosság; így például fűtéséhez olyan rendszert építenek ki, amely szennyvízhőt hasznosít. A több mint 20 ezer négyzetméteren épülő piac a Szent István tér korszerűsítésének a része, amely 10 évvel ezelőtt kezdődött és várhatóan még 4-5 évig tart.

Az épületet a Firka Építész Stúdió Kft. tervezte, a mélyépítési, út- és közműépítési munkák kivitelezője a Hídépítő & Soletanche Bachy Mélyalapozó Kft., a szerkezet-, magas- és belsőépítési munkálatokat a Kalotherm Építőipari Zrt. végzi.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütem

Kapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye