Ajánlott videóKörkép -1- (2018.02.09.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9695530 alkalommal 6566020 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Az ünnepi időszakban leállnak a munkálatok

A tervek szerint halad az új piac építése


Ha a Szent István tér felé járunk - és a Karácsonyi Vásár idején miért ne járnánk? – mindenképp sétáljunk el az új Piac, Vásárcsarnok és Kulturális Rendezvényközpont építkezése felé. Megéri. Szépen kirajzolódott már városunk újabb büszkesége.Címkék:
Piac
A munkálatok idén december 23-ig zajlanak, ezután az új év elejéig az építkezés leáll, hogy az ünnepi időszakot mindenki nyugalomban tölthesse. A kivitelező megerősítette, hogy a január elsejéig tartó építkezési szünet belefér a tervekbe, hiszen a 2016-os évre kiszabott munkálatok már megvalósultak. A gépek január másodikán állnak újra munkába, hogy 2017 őszén már használatba is vehessük új épületkomplexumunkat.
A kivitelezők és Újpest Önkormányzata ezúton is köszöni az újpestiek türelmét.

Megéri a türelem
Az új vásárcsarnok bruttó beépített területe a parkolók megközelítését szolgáló rámpával együtt több mint huszonötezer négyzetméter, míg nettó szintterülete megközelíti a tizennyolcezer négyzetmétert. A létesítmény maximális befogadható létszáma több mint négyezer fő. A teljes épület akadálymentesített, korszerű, energiatakarékos szellőző- és fűtő-hűtőrendszerrel kerül ellátásra. Az épületet egyedülálló módon szennyvíz hasznosításából nyert hővel teszik energiatakarékossá. A nagy üvegfelületeken pedig automatikus működtetésű árnyékolók lesznek.

A városvezetés az új piac tervezése és megvalósítása során is alapvető szempontnak tarja megőrizni azt, amit szeretünk piacunkban, amihez mi, újpestiek kötődünk. Ez a cél ihlette az új Piac, Vásárcsarnok és Kulturális Rendezvényközpont építésének mottóját: „Hagyományt építünk.”

Az építkezés ideje alatt a régi piac minden nap üzemel. A forgalmirend-változást kövesse az ujpest.hu/piac oldalon.

DV.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye