Ajánlott videóÚjpesti sport -2- (2018.04.13.)

Az ÚKTV legfrissebb adása...

Aktuális programnaptár


Újpest által elnyert pályázatok


Újpesti Cseriti

Városkalauz - Újpest 2017


Városkalauz - Újpest 2017

KapcsolatokAz oldalt 9952602 alkalommal 6751622 látogató nézte meg a mai napig 2009.01.01. óta

Egyre többen csatlakoznak az Újpesti Cseriti kupakgyűjtő akciójához. Közintézmények, iskolák, óvodák, bölcsődék. Mindenki gyűjt. November 7-én több mint száz kiló kupakot szállítottak el a Munkásotthon utcai bölcsődéből.Címkék:
Cseriti
A kis tornaszobában sorakoztak a jól megpakolt zsákok, városunk kilenc bölcsődéjének kupakgyűjteménye várta, hogy elszállítsák.

– Nagyon jó látni, hogy ilyen sok szülő és bölcsődei dolgozó vesz részt a gyűjtésben – mondja Janiné Fischel Tímea, a Munkásotthon utcai bölcsőde vezetője. – Ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek, és tovább buzdítani, hogy gyűjtsük, hiszen segítségre mindig szükség van és lesz is.

Ezúttal egy ötéves, SLO-szindrómás kisfiú, Olivér németországi kezelésére gyűjtjük a kupakokat. Az SLO-szindróma egy nagyon ritka genetikai betegség, gyakorlatilag nagymértékű koleszterinhiányt okoz, ami kihat a sejtfejlődésre, ezáltal a szervezet egész működését felborítja. Többek között az emésztést és a táplálékbevitelt befolyásolja, az egyik fő tünete a folyamatos hányás.

A kupakokat minden újpesti intézményben leadhatják, a kupakgyűjtő pontok listáját pedig megtalálják az ujpest.hu oldalon.

Cseriti a vásárban is
Az Újpesti Cseriti a Szent István téren a Karácsonyi Vásárban is várja majd mindazokat, akik szeretnék szebbé tenni a nehéz sorsú gyermekek ünnepét. Az adományozók az otthon feleslegessé vált használt, de jó minőségű játékokkal segíthetik a karácsonyi készülődést. Az Újpesti Cseriti a játékokon túl továbbra is köszönettel fogad a vásár helyszínén, illetve banki átutalással (számlaszám: 12010422–00208592–04500005) pénzadományokat, amellyel a jótékonysági szervezet a rászoruló gyermekek felkarolását szolgáló programját segíthetjük.Kiemelt témáink
Halassy Olivér Városi Uszoda Újpesti Párbeszéd Újpesti Piac Újpest Kártya Cseriti Szilas Park Újpesti Szakorvosi Rendelőintézet Görgey utca felújítása Nem Nagy Dolog! Áldozatsegítő Hálózat fejlesztése Újpesten A Bőrfestő Óvoda fejlsztése A Homoktövis utcai bölcsőde fejlesztése Tarzan Park Újpest Márkabolt Hahó Babák Rózsavirág III. ütemKapcsolatok

Újpest Önkormányzatának Szociális Intézménye