Tisztelt Látogató!

Köszöntjük Önt az Újpesti Gazdasági Klub honlapján!

Bemutatkozás

Hagyományteremtő céllal és az újpesti cégek közötti együttműködés érdekében valósult meg az I. Újpesti Gazdasági Találkozó 2011. októberében. A rendezvényen több mint félszáz vállalatvezetőt köszönthetett Újpest polgármestere, Wintermantel Zsolt.

Újpest Önkormányzata hatékony és hasznos hátteret kíván nyújtani a városrészben működő vállalkozások együttműködéséhez, mind az önkormányzattal, mind egymással. Az együttműködéshez, együttgondolkodáshoz az Újpesti Gazdasági Klub teremtheti meg a hatékony keretet.

Célok, tervek

Az I. Újpesti Gazdasági Találkozón az Önkormányzat partnereket keresett és talált azon cégekben, melyek nyitottak az együttműködésre, az együttgondolkodásra, a közösen megvalósítandó célokra. Az egyik legfontosabb cél, hogy az újpesti vállalkozók közelebb kerüljenek egymáshoz, megismerjék, támogassák egymást, és sikeres együttműködéseket alakítsanak ki.

Amennyiben az Önök cége nagyobb részt tud vállalni az újpestieknek szervezett önkormányzati rendezvények, a sport- és civil kezdeményezések támogatásában, az Újpesti Cseriti működtetésében - melynek keretében az újpesti közösség összefogásával idén karácsonykor ismét több mint ötszáz rászoruló gyermeket ajándékozunk meg -, akkor arra kérem, támogassa e törekvéseinket, és csatlakozzanak az Újpesti Gazdasági Klubhoz.